Prodejna OTEVŘENA pro výdej zboží objednaného přes eshop nebo telefonicky 583 214 501. Otevírací doba: Po-Pá 10:00-12:00 14:00-16:00 hod.

Hodnocení obchodu

4,9 125 hodnocení
Přidat hodnocení
5
117x
4
5x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.2.2021
Po přečtení komentářů lidí, kteří zde nakupovali mi nezbývá než souhlasit. Rychle dodáno, dobře zabaleno.
Avatar autora | 12.2.2021
+ Velmi rychlé dodání

Avatar autora | 11.2.2021
+ Rychlost dodání
- Žádná

Avatar autora | 6.2.2021
+ Spokojen
- zatím nic

Avatar autora | 4.2.2021
+ Vše O.K.

Avatar autora | 1.2.2021
Rychlost, dobra cena
Avatar autora | 30.1.2021
+ kvalitní zboží,rychlost dodání

Spokojen
Avatar autora | 30.1.2021
Rychle, bez problému, doporučuji.
Avatar autora | 29.1.2021
Byl mi dodán 1 pár trekingových holí Acra Trekingové hole LTH130 za cenu 640 Kč, což je dvojnásobná cena, než je uvedena v nabídce na stránkách obchodu SportStart.cz i na Heureka.cz. Odkazy na tyto nabídky přikládám. https://www.sportstart.cz/trekove-hole/trekingove-hole-lth130-1-par-s-prislusenstvim/?variantId=3229 https://trekingove-hole.heureka.cz/acra-05-lth130/#o=2 Když jsem si tuto skutečnost uvědomil, byl jsem po nevstřícnosti obchodu věc řešit, nucen odstoupit od smlouvy.
Avatar autora (Administrátor) 6.3.2021
Dobrý den, ještě jednou se omlouvám za způsobené komplikace. Cena 1 páru trekingových holí je skutečně 320 Kč, Vaše objednávka obsahovala 2 páry, cena celkem tedy byla 640 Kč. Bohužel došlo k chybě na našem skladu a poslali jsme Vám pouze 1 pár. Po naší domluvě byl problém vyřešen vrácením částky 320 Kč za nedodané hole na Váš bankovní účet. S pozdravem Lukáš Tymel, SportStart.cz
Avatar autora | 28.1.2021
+ Pro uvedený dámský kabát nejnižší cena na trhu. Obecně příznivé ceny, velký výběr zboží.
+ Velmi rychlé dodání.

Avatar autora | 26.1.2021
+ rychlost

Avatar autora | 23.1.2021
+ přímo bleskové vyřízení objednávky

Avatar autora | 23.1.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 11.1.2021
rychlost vyřízení
Avatar autora | 6.1.2021
+ VELMI RYCHLÝ OBCHOD. VŠE V POŘÁDKU.

Avatar autora | 27.12.2020
+ Dobré ceny
+ Šíře nabídky

Avatar autora | 20.12.2020
rychlé vyřízení dovozce není česká pošta, platba ksartou on line dobrá cena přehledná nabídka
Avatar autora | 18.12.2020
+ celá objednávka proběhla bez problémů
+ vše fungovalo, od objednání zboží, komunikace, až po dodání zboží, naprosto spolehlivě
+ se vším jsem byla spokojená
+ dobrá cena

Avatar autora | 17.12.2020
+ Dobré ceny
+ Rychlost vyřízení objednávky

Avatar autora | 13.12.2020
+ Dobrá cena
+ Rychlost

Doporučuji

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 127

Provozovatel webu, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies k zvyšování kvality služeb, personalizace nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely ve své prezentaci. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace